Onze droom

‘Laat de kinderen bij Mij komen. Houd ze niet tegen. Want het Koninkrijk van God is voor mensen zoals zij’ - Markus 10:14

Het hart van de Vader

Jezus laat als Hij spreekt in Markus 10 heel duidelijk het hart van de Vader zien. Gods verlangen om met alle mensen verzoend te worden en zeker ook met de jongere generaties. De woorden ‘Laat ze bij Mij komen’ raakten ons hart diep in het afgelopen jaar.

Harten van kinderen raken

We ervaren het verlangen van God om de jongeren van Zijn gezin dichterbij te laten komen. Juist ook in de verwarrende en ingewikkelde maatschappij waarin deze jonge mensen opgroeien. Vaders hart en verlangen gaan uit naar de kinderen en tieners, onze jongeren. Wij mogen daarin samen de ruimte scheppen voor deze jonge generatie om ongehinderd Vader God te vinden, te ontmoeten en Zijn Koninkrijk te ervaren.

Een gedeeld verlangen

Het verlangen van God raakt ons iedere Zomerweek weer opnieuw, juist ook omdat wij zelf geen kinderen hebben. Het raakt ons telkens weer dat we daar doorheen Gods verlangen zo diep voelen.
Wij zijn enorm bewogen met deze kostbare, jonge levens en ervaren daarin dat God zegt: Ik ook! Want Mijn Koninkrijk is ook voor hen! We verlangen ernaar om de komende generaties daarin voor te gaan en een erfenis van geloofservaringen na te laten aan deze jonge mensen.

Help je ook (weer) mee?

Elk kind en iedere tiener die ons is toevertrouwd, moet de gelegenheid krijgen om zo’n onvergetelijke week mee te kunnen maken! Na een succesvolle start in 2023 verwachten we voor de Zomerweek van 2024 nog meer kinderen! Ook dit jaar is het voor ons weer een stap in geloof.
 

Het Droomfonds staat ook dit jaar open als zaaifonds voor deze jonge generatie. Alle donaties die daarin gezaaid worden, zullen rechtstreeks naar deze doelgroep gaan.

Wanneer we samen zaaien en investeren in deze waardevolle generatie, mogen we ook samen de oogst verwachten. We scheppen samen de ruimte voor deze generatie om ongehinderd Vader God te vinden, te ontmoeten en Zijn Koninkrijk te ervaren!

Ja, ik help ook mee!

550 kinderen en tieners

Alle financiële hulp en steun is nodig én welkom om dit mogelijk te maken. Voor de Zomerweek 2024 is er €175.000,- nodig. We verwachten dit jaar ruim 550 kinderen en tieners.

Droomfonds doel 2024

41%

€71.819 van €175.000 ingezameld

Ja, ik doneer aan het droomfonds

Help je ook (weer) mee?

Met het Droomfonds krijgen onze kinderen en tieners gratis toegang tot deze onvergetelijke week! We willen je vrijmoedig vragen mee te bidden én te geven en met ons te zaaien én te oogsten. Alle bedragen, klein en groot, zijn zeer welkom. Help je mee?
Ja, ik help ook mee!